social

/VIDEO/ A vrut să fugă de la ore. O elevă a sărit de la etajul doi al unui liceu din Chișinău

21 februarie 2018, ora 19:22
Distribuie:

Directorul instituției de învățământ a refuzat să ne spună cum s-a întâmplat incidentul.

„Ce este cu copilul și de ce s-a întâmplat acest lucru nu pot să vă spun, pentru că sunt informații personale”, a spus Irina Vîpolzova, directoarea liceului.

„Și-a cerut permisiunea de la profesor pentru a merge la baie. S-a urcat la etajul doi și a sărit de la geam. Aceasta a fost transportată la Spitalul de copii „Valentin Ignatenco”. La acest moment se află în afara oricărui pericol”, menționează Natalia Stati, ofițer de presă IP Chișinău.

Medicii susțin că fetița a scăpat fără leziuni corporale.

„A fost adusă de către salvare 903 în jurul orei 12:00. Starea ei este satisfăcătoare, în afara oricărui pericol. A fost supravegheată de medici și deja externată”, susține Vitalie Chiosea, ofițer de presă al spitalului „Valentin Ignatenco”.

Angajații liceului spun că minora nu este la prima încercare de a fugi de la lecții, însă mereu a fost oprită de profesori și rugată să se întoarcă la ore: „Desigur, dar nu avem dreptul să spunem acest lucru. De acest lucru și este legat totul”.

Potrivit directoarei, fetița s-a aflat, o anumită perioadă, într-un centru de plasament, unde sunt adăpostiți copii din familii sărace și care au nevoie de susținere psihologică din partea specialiștilor.

„Ea a fost anterior, acum este în familie”, spune directorul liceului.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii incidentului.

Reporter: Ana Sîrbu
Imagini: Oleg Cozlov

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram