/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Felicitări și injurii între deputați. Ziua de 23 februarie – motiv de dispută în Parlament

missing
23 februarie 2018, ora 17:11

„Astăzi este ziua de aniversare glorioasă. Acum 100 de ani a fost creată Armata roșie a muncitorilor și țăranilor, ulterior cea Sovietică de neînvins și legendară”, a spus Oleg Reidman, deputat PCRM.

„Domnul Ghimpu, probabil vrea și dumnealui, în calitate de fost ostaș în Armata Sovietică vrea la fel să ne spună, vă rog frumos”, a menționat Andrian Candu, președintele Parlamentului.

„Singurii soldați din această armată sunt Dodon și cu Reidman. Voi cu rușii, noi cu țara noastră. Oricum o să trăiți în România Mare, vreți voi sau nu vreți”, a replicat Mihai Ghimpu, deputat PL.

„Ne-au trimis rudele apropiate, părinții, bunicii, de câteva ori în Siberii de gheață. Așa că haideți, vă rog, și nu mai sărbătoriți rușinea și durerea noastră”, a comentat și Maria Ciobanu, deputat PLDM.

„Noi am acordat o atenție deosebită veteranilor Marelui Război de Apărare, inclusiv veteranii Armatei Române”, a declarat Ala Mironic, deputat PCRM.

„În numele fracțiunii PSRM, felicit toți bărbații cu ocazia sărbătorii. Pe cei care au făcut armata și pe cei care nu au făcut-o”, a mai adăugat și Elena Hrenova, deputat PSRM.

„Doamna Hrenova, eu accept felicitările dumneavoastră. Domna Mironic, lăsați această zi neagră și nu mai pomeniți și nu mai pomeniți domnilor. Lăsați Uniunea Sovietică că a murit demult și trăiți cu republica asta pe care o țineți în mizerie și sărăcie”, a comentat Ghimpu.

„Domnul Apostol, felicitări vă rog frumos, poftiți. Stimați colegi. Domnul Apostol suntem în procedura felicitări, dacă ați înțeles. Ceva nou”, a spus Candu.

„Haideți să faceți oleacă ciocul mai mic, sunteți cu mâinile pline de sânge”, a replicat Ion Apostol, deputat PL.

„Asta a fost dur, domnule Apostol. Asta ați depășit regulile de felicitări, ați trecut la amenințări. E destul de urât și o să vă fac și avertisment. Doamna Zotea, dvs nu ați făcut armata, nici în cea sovietică. Nu aveți dreptul la felicitări”, a spus Candu.

/VIDEO/ Felicitări și injurii. Ghimpu: Trăiți cu republica pe care o țineți în sărăcie!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram