Ne aflăm din nou sub Cod galben, iar de această dată nu este vorba despre precipitații, ci despre frig. Ne așteaptă vreme geroasă, ninsori jucăușe și înnorări persistente. Codul galben de frig va fi valabil până pe 2 martie și se datorează pătrunderii maselor de aer rece de origine arctică. Temperatura minimă va atinge până la -19 grade, așa că îmbrăcați-vă călduros și fiți prudenți la drum. În continuare să vedem ce prognoze ne așteaptă pe data de 25 Februarie.

În nordul țării va fi posomorât și se așteaptă ninsori după orele amiezii. Dimineața se vor înregistra -14 grade, iar la prânz vor fi -11.

În centru vom găsi puțin soare la amiază. Chiar și așa vremea va fi tristă și vor cădea fulgi. Temperaturile vor rămâne modeste și vor oscila între -7 și -8 grade.

Sudul țării va fi împânzit de nori denși și de câțiva fulgi amăgitori. Dimineața se vor înregistra -9 grade, iar la amiază vor fi -5.

La Chișinău vremea va fi geroasă, dar schimbătoare. Pe lângă norii denși, vom parte de fulgi dimineața, dar și de câteva reprize de soare pe la prânz. La noapte vom avea parte de -8 grade, iar pe timp de zi, temperatura va atinge -5 grade.

Să aveți parte de un weekend cât mai cald.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!