Republica Moldova și-a desemnat, sâmbătă seara, reprezentanții la gala Eurovision 2018 de la Lisabona. Aceștia sunt trupa DoReDoS, cu piesa „My lucky day”. De menționat că, reprezentantul Moldovei își va interpreta duminică, 25 decembrie, melodia în finala Eurovision România.

Aceștia au primit locul I din partea unui juriu de specialitate și din partea publicului. Piesa câștigătoarea a fost scrisă scrisă de interpretul rus Filip Kirkorov.

În acest an 42 de ţări se vor concura la Lisabona pentru trofeul celui mai important concurs muzical din Europa. Republica Moldova va concura la Eurovision Song Contest 2018 în cea de-a doua semifinală.

În urma tragerii la sorți s-a stabilit că reprezentantul țării noastre va evolua pe scena de la Lisabona pe 10 mai.

În 2017, Republica Moldova a obținut o performanță istorică – s-a clasat pe locul trei. Băieţii de la SunStroke Project au obţinut un scor general de 374 de puncte.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!