În șase raioane din cauza drumurilor înzăpezite şi a trei autobuze defectate, opt rute şcolare au fost suspendate, 201 de elevi nu sunt încadrați în procesul de studii, din cauza ne transportării, ne informează ministerul Educației.

Rutele suspendate:

În raionul Cahul, 2 rute (s. Iujnoe – s. Burlăceni, s. Spicoasa – s. Burlacu, drumuri înzăpezite) (72 elevi).

În raionul Cantemir, 1 rută (s. Crăciun – s. Tartaul, drumuri înzăpezite) (24 elevi).

În raionul Hâncești, 1 rută (s. Sărata Mereșeni – s. Sărata Galbenă, îngheţarea motorinei în sistemul autobuzului) (64 elevi).

În raionul Orhei, 1 rută (s. Pohorniceni – Gimnaziul Orhei, defectarea autobuzului) (elevii au fost transportaţi cu alte unităţi de transport).

În raionul Taraclia, 2 rute (s. Burlăceni, s. Salcie – LT s. Ciumai, drumuri înzăpezite) (41 elevi).

În raionul Ungheni, 1 rută (s. Poiana, Mirceşti, Boghenii Vechi, Izvoreni – s. Boghenii Noi, defectarea autobuzului) (elevii au fost transportaţi de către părinţi).

La moment, autobuzele defectate sunt în proces de reparaţie, după lecţii elevii vor fi transportaţi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!