/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete, ajutor din SUA și sprijin din UE! Rusia anunță un acord cu Kievul

CSM din România a dat aviz negativ propunerii lui Toader de revocare a şefei DNA

missing
27 februarie 2018, ora 17:30

Potrivit legii, ministrul Justiţiei poate cere revocarea din funcţie a procurorului-şef al DNA, Secţia pentru procurori a CSM dă un aviz consultativ, iar decizia o ia preşedintele României.

TV8 amintește că, Ministrul Justiției, Tudorel Toader a cerut joi, 22 februarie, în urma prezentării raportului privind managementul la DNA, declanşarea procedurii de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA.

În urma anunțului făcut de Toader în mai multe orașe au avut loc manifestații, unele în susținerea lui Kovesi, altele în susținerea propunerii ministerului Justiției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram