/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Musteață a revenit la muncă. Cu dosar penal, șeful „Pro Imobil” se plimbă în libertate

missing
28 februarie 2018, ora 18:48

Săptămâna trecută Vlad Musteață a apărut într-un filmuleț postat pe pagina oficială a companiei „Pro Imobil”. În imagini el este înconjurat de mai mulți oameni care par sa fie angajații companiei.

Musteață nu a răspuns la telefon pentru comentarii. El a fost anunțat în căutare fiind suspectat de evaziune fiscală în proporții deosebit de mari. La 10 noiembrie 2017, Vlad Musteață a fost reținut de Interpol în Italia. La începutul acestui an Judecătoria Chișinău au decis să modifice măsura preventivă și să-l plaseze pe acesta sub control judiciar. Prin urmare, el a fost eliberat.

Activitatea agenției „Pro Imobil” a ajuns în vizorul presei după ce la sfârșitul lunii august, anul trecut, procurorii au descins în birourile companiei. Potrivit acuzării, Musteață împreună cu alți factori de decizie din cadrul agenției s-ar fi eschivat de la achitarea impozitelor în mărime totală de aproximativ cinci milioane de lei. Dacă va fi recunoscut vinovat, Musteață riscă până la șase ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram