/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O moldoveancă a decedat într-un cumplit accident în Marea Britanie. Rudele cer ajutor pentru a-i repatria corpul

01 martie 2018, ora 17:46

„Este o durere și o pierdere foarte mare pentru părinții ei și toate rudele apropiate, dar cea mai mare durere o are acum feciorul ei de 14 ani, care a rămas fără cel mai scump om din viața lui. Copilul este într-o stare de nedescris. El nu mai are frați, surori. Unicul sprijin și om drag pentru el este mama lui”, se menționează în cadrul campaniei de colectare a banilor.

Tatiana a decedat într-un accident înfiorător produs pe 2 februarie în apropierea localității Corby. La volanul mașinii se afla un tânăr de 22 de ani din România, iar în mașină mai era un român și Tatiana. La un moment dat, șoferul nu a mai putut controla vehiculul care a pătruns pe contrasens. Acolo s-a ciocnit violent de un alt vehicul condus de un tânăr de 23 de ani.

Donațiile se pot face în contul:
Cont UK: sort-code : 40-18-12
Account number: 01563327
Nume: MRS M GORENCO
Numărul de contact: 07828333909 – Marina.

Mai multe detalii puteți citi AICI.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram