Peste 100 de elevi din trei raioane nu au ajuns joi, 1 martie, la ore. Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării menţionează într-un comunicat de presă că, din cauza drumurilor înzăpezite, iar trei rute şcolare au fost suspendate.

Rutele suspendate:

  • În raionul Călăraşi, 1 rută (s. Schinoasa – s. Ţibirica, drum înzăpezit) (51 elevi).
  • În raionul Orhei, 1 rută (s. Izvoare –s. Pohrebeni, drum înzăpezit) (40 elevi) .
  • În raionul Ştefan Vodă, 1 rută (s. Purcari- s. Olănești, traseu înzăpezit) (16 elevi).

În baza datelor oferite de către direcțiile de învățământ toate instituțiile de învățământ din țară funcționează în regim normal.

Reamintim că, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru perioada 25 februarie-1 martie avertizare cod galben. În intervalul menţionat, în urma pătrunderii maselor de aer rece de origine arctică, temperatura aerului va coborî până la -15…-19 grade Celsius. Temperatura medie a aerului va fi cu 10-12°C mai scăzută faţă de normele pentru această perioadă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!