/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Scandalul carității: RISE reacționează la protestul organizat de susținătorii Caritate.md

missing
02 martie 2018, ora 14:48

„Referitor la acest protest organizat astăzi la oficiul RISE Moldova, noi observăm că am primit flori și vizitatori de fapt, după ce am scris o plângere la procuratură ca să investigheze metodele de presiune asupra reporterilor, dar și după ce marți am expediat în adresa celor de la caritate două cereri prealabile, prin care le-am cerut să dezmintă unele acuzații false care au fost strecurate în presă. Și doi, pentru că a utilizat, ilegal, fotografia colegei noastre pe platforma caritate. În rest, noi nu avem ce să explicăm unor persoane pentru că, tot ce am avut de scris am publicat pe RISE și în continuare documentăm mai multe subiecte de interes public. Este dreptul lor la protest”, a declarat pentru TV8 directorul RISE Moldova, Iurie Sanduța.

Menționăm că mai mulți susținători ai platformei Caritate.md au protestat astăzi pentru a cere socoteală reporterilor RISE. Protestatarii spun că nu cred în învinuirile aduse la adresa portalului Caritate.md și solicită ca cele două mame vizate în investigația RISE să vorbească în public și să prezinte probe care să le susțină povestea.

Reamintim că în investigația RISE fondatorii Caritate.md sunt acuzați că ar fi intrat în cârdășie cu reprezentanții „Medical Park” în Moldova și, în schimbul unui comision, fundația de caritate ar fi recomandat pacienților clinica din Turcia. Atât reprezentanții „Caritate.md”cât și cei ai clinicii din Turcia resping acuzațiile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram