Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

politic

Dodon amenință, din nou, localitățile care au semnat declarația de Unire: „Vor fi penalizați foarte dur”

07 martie 2018, ora 11:50
Distribuie:

„Prin poziția majorității membrilor Consiliului Suprem de Securitate, condamnăm acțiunile întreprinse de primari, aleși locali și autorități de chemare la lichidarea statalității Republicii Moldova. Consiliul condamnă și propune modificarea legislației penale pentru a include prevederi clare de răspundere penală pentru astfel de acțiuni”, a spus Igor Dodon.

Șeful statului a mai menționat că în perioada 24-27 martie în țară ar putea avea loc mai multe acțiuni de destabilizare, motiv pentru care apelează la organele competente să se autosesizeze: „Cei care se acoperă cu mesaje unioniste, vor să vină la Chișinău să facă destabilizări. Sunt categoric împotriva unor astfel de acțiuni. Dacă vor, să vină, dar vor fi penalizați foarte dur”.

Menționăm că peste 100 de localități din Republica Moldova au semnat o declarație de Unire cu România, iar unioniştii vor să se adune în Piaţa Marii Adunări Naţionale de la Chişinău pentru a celebra 100 de ani de la Marea Unire.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram