Trupa DoReDos a început pregătirile pentru marele concursu Eurovision 2018. După ce și-au interpretat piesa câștigătoare la Eurovision România, membrii trupei au plecat în Grecia pentru a lucra la videoclipul piesei „My lucky day” cu care vor reprezenta Republica Moldova.

„Pregătirile pentru Eurovision merg în toi. În curând va fi premiera videoclipului oficial la piesa „My lucky day”. Acum, însă, puteți vedea în exclusivitate poze de la filmări”, au scris membrii trupei pe pagina lor oficială de Facebook.

DoReDos nu au ales să își filmeze videoclipul acasă, în Republica Moldova, și au ales ca și imagine insula Santorini din Grecia.

Menționăm că în acest an 42 de ţări se vor concura la Lisabona pentru trofeul celui mai important concurs muzical din Europa. Republica Moldova va concura la Eurovision Song Contest 2018 în cea de-a doua semifinală.

Foto: Facebook/DoReDos

Foto: Facebook/DoReDos

Foto: Facebook/DoReDos

Foto: Facebook/DoReDos

Foto: Facebook/DoReDos

Шоу холостяк !!!!!???? . . . ⚪️Подготовка к Евровидению идёт полным ходом. Совсем скоро состоится премьера официального видео клипа на песню "My lucky day", а ,пока что, мы предоставляем вам эксклюзивные кадры со съёмок. . ⚫️Preparations for Eurovision are well under way. Soon, it will be the premiere of the official video on the song "My lucky day". Now, you can only see exclusive pictures from the shooting. #doredos #myluckyday #moldova #soon #official #video #shooting #eurovision2018 #santorini #greece

A post shared by Сергей Мыца DoReDoS (@sergiu_mita_doredos) on

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!