/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Scandalul „Bani din Caritate”: Susținătorii Svetlanei Sainsus au protestat în centrul Capitalei

missing
09 martie 2018, ora 16:35

Ei nu se gândesc la oameni, ei se gândesc numai la sine, dar ce se petrece în țară, ce face lumea, cum se întreține lumea, cu ce să lecuiască lumea copii ei nu se gândesc

– De ce ați ales să protestați într-o zi liberă când nimeni din oficiali nu este la locul de muncă?
– Da eu cred că oricum nu contează, că oricum nu avea să iasă nimeni să vorbească cu noi

„Să se lămurească în aceste acuzații. Sunt niște absurdități. Pur și simplu cineva are nevoie de tot ce se întâmplă acum”

Să se adreseze organelor competente ca să ducă vizor referitor la procesul dat

Deși organizatorii au anunțat că în fața Executivului se vor aduna aproape 100 de oameni, la protest au venit puțin peste 20. „Cred că timpul de afară explică totul. În fine, on-line suntem mii,” a spus Alexandru, organizator.

Nu sunt de acord absolut deloc cu aceste argumente care au adus RISE Moldova. De asta am venit și la Parlament și la Guvern, să cerem dreptate, să facă dreptate.

Fondatorii platformei Caritate.md au ajuns în mijlocul unui scandal urmare a unei investigații RISE-Moldova în care fondatorii Caritate.md sunt acuzați că ar fi intrat în cârdășie cu reprezentanții clinicii „Medical Park” în Moldova și, în schimbul unui comision, fundația de caritate ar fi recomandat pacienților spitalul din Turcia.

Atât reprezentanții „Caritate.md”, cât și cei ai clinicii din Turcia resping acuzațiile. Cazul este investigat de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate, care a pornit un dosar penal in rem.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram