/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Italia: O moldoveancă a furat dintr-un magazin duty-free produse cosmetice de peste 30 de mii de euro

missing
12 martie 2018, ora 11:36

Potrivit presei locale, cele trei femei au furat timp de două luni din magazinul în care lucrau, iar mai apoi au deschis o mică unitate de comerț într-un apartament. Managerul magazinului duty-free a observat la un moment dat că ceva nu este în regulă, așa că a anunțat poliția.

În ajunul sărbătorii de 8 martie, în magazin au fost aduse mai multe produse cosmetice, iar poliția era convinsă că cele trei femei nu se vor abține.

„Au căzut în capcană, iar noi am înțeles modul în care femeile conlucrau”, menționează ofițerul poliției de frontieră al aeroportului Marconi.

Gucci, Dolce & Gabbana și Chanel sunt doar câteva dintre mărcile de produse pe care cele trei femeie le-au furat, cauzând daune magazinului de peste 40 de mii de euro.

În casa italiencei a fost depistată o cantitate imensă de parfumuri și produse de înfrumusețare, iar poliția a stabilit că produsele erau comercializate ulterior la un preț mai mic decât cel de piață.

Foto: repstatic.it

Foto: repstatic.it

Foto: repstatic.it

Foto: repstatic.it

Foto: repstatic.it

Foto: repstatic.it

Foto: repstatic.it

Foto: repstatic.it

Foto: repstatic.it

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram