/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

PSRM și PAS caută candidați pentru alegerile locale din Chișinău și Bălți

missing
12 martie 2018, ora 16:33

PSRM declară că va participa la alegerile locale anticipate în două cele mai importante orașe ale Republicii Moldova. „Fiind partidul cu cel mai înalt rating din țară, suntem gata nu doar să participăm, ci să și câștigăm viitoarele alegeri anticipate”, a declarat Zinaida Greceanîi, președintele PSRM.

Liderul partidului a menționat că formațiunea va înainta candidați puternici, atât la Chișinău, cât și la Bălți. Greceanîi subliniază că ambele municipii se confruntă cu probleme serioase din cauza lipsei de management profesionist și a unei strategii de dezvoltare pe termen lung a orașului.

Cei de la PSRM afirmă că pretendenții la primăriile municipiilor Chișinău și Bălți vor fi anunțați duminică, 18 martie, în cadrul ședinței extinse a activului PSRM, care va avea loc la Chișinău.

Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au declarat că o decizie vis-a-vis de alegerile pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău va fi aprobată de către Consiliul Politic Național al partidului, care se va întruni astăzi în ședință.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram