/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 646: Ordinul lui Zelenski și atac cu drone! SUA: Rusia va încerca să distrugă sistemul energetic ucrainean

/VIDEO/ Dragoste împărțită la șase. O familie cu trei copii din Mingir se bucură și de tripleți: „Unde mănâncă unul, vor mânca și șase”

13 martie 2018, ora 19:15

Prima este Cristina, ea prima avenit pe lume, al doilea Andrieș și a treia Ariana. Scumpul tatei, aurașul lui tata, comoara, frumusețea lui tata

Așa își dezmiardă Andrei fiul mult-așteptat care nu doar că i-a moștenit numele, ci urmează să îi preia și pasiunea: cea de pescar. Micuțul Andrieș a venit pe lume acum 3 zile, împreună cu surorile sale: Cristina- cea mai mare- și Ariana – mezina. Părinții, deși au încă trei fete acasă, au vrut foarte mult să aibă și un băiat în familie. Așa că au decis să recurgă la fertilizare in vitro. Vestea că vor avea trei copii nu i-a speriat deloc.

În partea stângă a fost Ariana care s-a născut cea mai mare, în partea dreaptă a fost Andrieș și jos Cristina. Mă așezam pe partea stângă și nu-mi dădeau voie, se mișcau așa,” a spus Cristina Cireș, mama.

Sunt foarte mulțumit, foarte bucuros. Dumnezeu mi-a dat așa minune,” a mărturisit Andrei Cireș, tata.

Tripleții au fost aduși pe lume prin cezariană. Pe parcursul sarcinii Cristina a stat mai mult la pat, suportând chiar și câteva operații. Femeia a fost asistată de mai mulți medici de la spitalul municipal nr 1, în special de directorul instituției, Iurie Dondiuc.

Acești copilași sunt în afara oricărui risc. Prognoza este una bună, dar necesită încă îngrijire în condiții speciale,” a declarat Iurie Dondiuc, director spitalul municipal nr.1.

Familia abia așteaptă să-și ducă odraslele acasă și spune că va face totul pentru ca cei șase copii ai lor să nu ducă lipsă de nimic.

„Așa, pe unde mai greu, pe unde mai ușor. Dar e interesant, e frumos. Eu sunt fericită,” a adăugat mama copiilor.

Știți cum? Este o vorbă din bătrâni? Unde mănâncă unul, vor mânca și șase. Tata, desigur, voia să aibă și un urmaș,” a spus tatăl.

Acesta este al doilea caz de tripleți aduși pe lume la spitalul municipal nr 1 de la începutul anului 2018.

TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram