/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Ploaia maschează gropile din Chișinău. Cei de la meteo anunță ninsori pentru data de 20 martie

missing
13 martie 2018, ora 18:49

Trecerile de pietoni din capitală sunt inundate. Sistemul de canalizare funcționează prost, iar din această cauză apa nu are unde se scurge.

„Ca întotdeauna, așa se poate, numai în Moldova așa se poate. Problema-i cu drumurile, canalizările. Se strică și încălțămintea și tot”.

„Foarte complicat, dacă calci pe aici, evident, rămâi cu picioarele ude complet. Trebuie să porți doar cizme de cauciuc. În ghete precis nu treci”.

„Mie îmi place orice anotimp. Mie îmi este plăcut și pe ploaie, dar cei cu mașinile e greu”.

Și șoferii sunt nemulțumiți. Din cauza gropilor din asfalt, aceștia spun că își distrug mașinile, iar ambuteiajele din capitală devin insuportabile pe timp de ploaie.

„Iaca așa mergem și noi cu ochii închiși. Nu ai cum evita, peste tot e fărâmat”.

„Îi doamne ferește. Aici este o mamă de bortoi. Dacă nimerești într-însa, trebuie să te duci la reparație. Foarte rele drumurile prin oraș, mai ales după topirea zăpezii. Dar cu ploaia acum, toate sunt pline cu apă și când nimerești în ele, tucma te doare în spate”.

Meteorologii anunță că vremea ploioasă se va menține și în zilele următoare.

„Se observă precipitații, acestea se mențin practic până pe 20 martie. Începând cu 18 martie, în nordul republicii ar putea să se transforme în lapoviță. Pe 19 ne așteptăm la ninsori slabe, care se vor menține și pe 20 martie”, menționează Natalia Ungureanu, meteorolog.

Potrivit meteorologilor, abia la finele lunii martie ne vom putea bucura de vreme primăvăratică.

Reporter: Ana Sîrbu
Imagini: Vlad Coroban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram