/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Exercițiu tactic pe stadionul Zimbru din Chișinău. Poliția va simula un atac terorist

14 martie 2018, ora 07:24

În cadrul exercițiului vor fi desfășurate situații cu implicarea forțele de ordine care vor efectua acțiuni de intervenție folosind echipament special real, fiind însoțite de împușcături și explozii.

În cazul în care vă aflați în zona desfășurării exercițiului, poliția vă roagă să vă păstrați calmul și să respectați indicațiile forțelor de ordine.

Scopul exercițiului este de a pregăti și a antrena în comun subdiviziunile subordonate Ministerului Afacerilor Interne (Inspectoratul General al Poliției, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Departamentul Trupelor de Carabinieri, etc), pentru a asigura o bună aplicare a mijloacelor de intervenție și tacticilor de acțiune.

Acțiunea este finanțată prin intermediul proiectului „Programului de Cooperare a Polițienească în cadrul Parteneriatul Estic”, susținut de către Uniunea Europeană.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram