/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Compania Kroll, care investighează furtul miliardului, vândută unei companii americane

missing
16 martie 2018, ora 12:21

Duff & Phelps anunță că înțelegerea dintre cele două companii a fost deja semnată, iar tranzacția va fi încheiată în cel de-al doilea semestru al anului 2018.

„Unirea acestor două organizații de nivel mondial va extinde semnificativ scara noastră globală, va lărgi ofertele clienților noștri și va crea mari oportunități pentru colegii noștri. Ambele companii au o cultură și o prioritate de apune oamenii pe primul loc”, a menționat Noah Gottdiener, director executiv al Duff & Phelps.

UBS Investment Bank și Goldman Sachs au acționat în calitate de consultanți financiari ai companiei Duff & Phelps în această tranzacție.

Experții susțin că achiziționare companiei Kroll nu reprezintă o problemă, dar pentru o viziune mai amplă, Duff & Phelps trebuie analizată pe interior.

„Nu văd o problemă deoarece achizițiile și fuziunile sunt un fenomen normal. Companiile dispar, apar, se unesc, se contopesc, nu văd nimic deosebit. Dacă vorbim de riscuri, trebuie analizată compania care a achiziționat Kroll, pe  cine reprezintă, rapoartele financiare, cine sunt proprietarii”, a menționat Alexandru Fală, director programe EXPERT-GRUP.

Menționăm că compania Kroll a fost selectată de Banca Națională pentru a efectua o investigație în legătură cu furtul miliardului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram