Vladimir Putin a asigurat duminică, după ce a votat la un birou de votare din Moscova, că va fi mulțumit cu orice scor care îi va permite să fie reales pentru al patrulea mandat. Internauții au atras atenția și la buletinul de vot cu care Putin a ieșit din cabina de vot, iar aici nicio surpriză - actualul președinte a votat pentru propria candidatură.

Întrebat despre procentul de voturi pe care îl consideră satisfăcător, preşedintele rus a răspuns, conform imaginilor difuzate de AFP TV: „Nu contează atât timp cât îmi dă dreptul de a ocupa funcţia de preşedinte”.

„Sunt sigur de programul pe care îl propun ţării”, a adăugat el, prezentându-se la secţia de vot nr. 2151 din cadrul Academiei de Ştiinţe din Moscova, unde a votat de mai multe ori în ultimii ani, îmbrăcat în costum negru şi purtând o cravată vişinie.

În acest context, presa rusă remarcă faptul că niciun fel de program nu a fost postat pe site-ul candidatului Vladimir Putin, unde s-a găsit loc doar pentru lozinca „Un preşedinte puternic- o Rusie puternică!” şi extrase cu unele promisiuni.

Creditat cu aproximativ 70% din intenţiile de vot, în absenţa principalului său oponent, Aleksei Navalnîi, Vladimir Putin are asigurată realegerea pentru al patrulea mandat, prevăzut să dureze până în 2024.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!