/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Alegeri Rusia: 96,4% din alegătorii din stânga Nistrului și-au dat votul pentru Putin

missing
19 martie 2018, ora 14:04

Comisia Electorală Centrală din regiunea a remarcat, de asemenea, o prezență ridicată la alegerile de duminică: 73.947 cetățeni au participat la votare. Potrivit șefului CEC, aceasta este o prezență record a transnistrenilor în alegerile din Rusia. Pentru comparație, în ultimele alegeri prezidențiale din 2012, au votat 50.368 de alegători (85% dintre alegători au sprijinit pe Vladimir Putin). În 2016, 55.693 de transnistreni cu cetățenie rusă au participat la alegerea deputaților din Duma de Stat.

În timpul alegerilor, 87 de observatori au monitorizat alegerile. Potrivit oficialilor din stânga Nistrului, nu au fost înregistrate plângeri sau informații privind încălcări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram