/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Decizia PAS cu privire la alegerile din Chișinău. Amână înaintarea unui candidat

missing
22 martie 2018, ora 08:19

„Partidul Acțiune și Solidaritate conștientizează importanța alegerilor din Chișinău și a câștigării acestora de un candidat proeuropean. Totodată, PAS înțelege rolul său fundamental de consolidare a tuturor forțelor sănătoase din societate pentru realizarea aspirațiilor comune ale tuturor cetățenilor – aducerea țării noastre pe făgașul normalității, libertății și bunăstării”, se arată într-un mesaj remis presei.

Cei din PAS anunță că, CNP a hotărât să amâne adoptarea deciziei cu privire la candidatul la primărie până la finalizarea discuțiilor cu PPDA privind mecanismul de creare a blocului electoral pentru alegerile parlamentare din 2018 – moment esențial pentru Republica Moldova.

Reamintim că, la 20 mai vor avea loc alegeri anticipate în municipiul Chişinău. Până acum, PL l-au înaintate pentru fotoliul de edil pe Valeriu Munteanu, Platforma DA – pe liderul formaţiunii Andrei Năstase, iar cei din PSRM pe Ion Ceban, iar candidata partidului Șor este viceprimarul orașului Orhei, Reghina Apostolova. Cei din PDM a propus ca partidele de dreapta să înainteze un candidat unic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram