/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/DOC/ Radu nu vrea să-l repună în funcție pe Gamrețchi: „Căutați-vă un loc de muncă în altă parte”

missing
23 martie 2018, ora 18:15

„Eu nu vreau ca în Primăria Chișinău să lucreze funcționari care au condamnări penale. NU este moral. A fost dovedit faptul că dl Gamrețchi este un infractor. Drept urmare consider că trebuie să fac tot posibilul ca să opresc întoarcerea acestui individ în Primărie. Am depus apelul și sper că Instanța superioară să ne dea câștig de cauză. Am și un sfat gratuit pentru dl Gamrețchi: Domnule, căutați-vă un loc de muncă în altă parte. Cât sunt eu primar, fie și interimar, în Primărie nu au loc penalii”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că Primăria are la dispoziție trei zile ca să-l repună pe Igor Gamrețchi în funcție. Așa prevede hotărârea de judecată emisă joi de magistrați Judecătoriei Chișinău.

Fostul șef al Direcției transport a Primăriei Chișinău a fost condamnat la trei ani cu suspendare pentru trafic de influență. Funcționarul a fost cercetat în dosarul parcărilor cu plată, în care figurează și primarul suspendat Dorin Chirtoacă.

Foto: Facebook/Silvia Radu

Foto: Facebook/Silvia Radu

Foto: Facebook/Silvia Radu

Foto: Facebook/Silvia Radu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram