/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/FOTO/ Circulație sistată pentru mașinile de mare tonaj pe câteva tronsoane de drum din țară. Care sunt acestea

missing
23 martie 2018, ora 14:49

UPDATE 15:20. Pe o perioadă de 1,5 – 2 ore, pentru camioane de mare tonaj este sistată circulația rutieră pe drumul expres M 1: Chișinău – Leușeni, în ambele direcții, pentru deszăpezirea părții carosabile. La fel pe drumul republican R 30: Anenii noi – Căușeni, pentru camioane de mare tonaj, circulația rutieră a fost sistată.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Astfel, în legătură cu înrăutățirea condițiilor climaterice întru asigurarea securității circulației rutiere a fost sistată circulația transportului de mare tonaj pe următoarele tronsoane de drum:

– UTA Gagauzia pe traseul M-3, km 178, la ieșirea din orașul Vulcănești direcția spre Giurgiulești;
– UTA Gagauzia traseul R28, km 6 + 800, localitatea Bugeac în direcția mun. Chișinău;
– r. Cimișlia traseul G 123, între s. Porumbreni și s. Valea Perjei;
– traseul M – 3 or. Cimișlia str. Cetatea Albă;
– r. Cahul traseul R 34, km 149, s. Văleni;
– r. Anenii Noi traseul R-30, km 0, direcția spre Căușeni.

La lucrările de curățare a drumurilor sunt implicate 79 unități de tehnică cu 92 de persoane. Pe parcursul ultimelor ore salvatorii și pompierii au efectuat trei operațiuni de deblocare a mijloacelor de transport.
Acțiunile salvatorilor au avut loc pe segmentul Vulcănești – Burlăceni, Bulboaca, raionul Anenii Noi, Fundul Galbenii raionul Hâncești.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram