/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Atac armat într-un supermarket din sudul Franţei. Atacatorul a fost împușcat

missing
23 martie 2018, ora 15:56

Era un delicvent mic, poliția îl cunoștea drept un vânzător de droguri, dar nu eram la curent cu faptul că s-ar fi dat radicalizat și că ar fi putut comite un asemenea atac ca acesta de azi dimineața”, a declarat Gerard Collomb, ministrul de Interne al Franței.

În cele din urmă, polițiștii l-au împușcat mortal pe atacator după ce acesta a refuzat să se predea. Nu se știe exact câți oameni au fost deținuți în supermarket. Potrivit ministrului de Interne, până la luarea de ostatici, atacatorul a împușcat mortal un șofer, iar pe pasager l-a rănit grav, apoi le-a furat mașina. După aceasta, el a tras într-un polițist care făcea jogging, ca mai apoi să vină la supermarket. Întreaga zonă a fost închisă, iar perimetrul a fost survolat de trei elicoptere. Prim-ministrul francez a declarat că acest caz trebuie tratat extrem de serios. Ministrul de Interne a precizat că atacatorul ar fi acționat de unul singur.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram