Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametşin, în cadrul căreia și-a exprimat indignarea față de expulzarea diplomaților ruși din Republica Moldova.

„Calific această acțiune a Guvernului Republicii Moldova drept sabotare deschisă, care prejudiciază interesele naționale ale statului. Acest gest a provocat un răspuns firesc de nedumerire şi condamnare din partea majorității cetățenilor moldoveni. El a fost întreprins de Partidul Democrat, aflat la guvernare în Moldova, pentru ca, în ajunul alegerilor, să-şi crească susținerea în rândurile alegătorilor pro-occidentali”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele Republicii Moldova a mai declarat că speră că „acțiunile iresponsabile şi evident provocatoare ale Guvernului Moldovei nu vor influența negativ asupra realizării acestor înțelegeri”.

În jumătatea a doua a lunii aprilie curent, șeful statului planifică o vizită de lucru în Federația Rusă.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!