/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Dodon învinuiește Partidul Democrat de expulzarea celor trei diplomați ruși

missing
29 martie 2018, ora 11:31

„Calific această acțiune a Guvernului Republicii Moldova drept sabotare deschisă, care prejudiciază interesele naționale ale statului. Acest gest a provocat un răspuns firesc de nedumerire şi condamnare din partea majorității cetățenilor moldoveni. El a fost întreprins de Partidul Democrat, aflat la guvernare în Moldova, pentru ca, în ajunul alegerilor, să-şi crească susținerea în rândurile alegătorilor pro-occidentali”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele Republicii Moldova a mai declarat că speră că „acțiunile iresponsabile şi evident provocatoare ale Guvernului Moldovei nu vor influența negativ asupra realizării acestor înțelegeri”.

În jumătatea a doua a lunii aprilie curent, șeful statului planifică o vizită de lucru în Federația Rusă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram