Liberalii salută apelul Maiei Sandu pentru mobilizarea forțelor autentic pro-europene și anti-oligarhice în campania pentru alegerile la Primăria Chișinău.

„În bătălia pentru capitala noastră, adversarii mei politici sunt exponenții #binomului Plahotniuc-Dodon, adică Silvia Radu și Ion Ceban. Eu reprezint în această bătălie electoratul pro-românesc, unionist, pro-european, anti-binom și anti-Putin”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Mesajul a fost postat după ce Partidul Acțiune și Solidaritate a anunțat că îl va susține pe Andrei Năstase la alegerile pentru Primăria Chișinău.

Menționăm că Partidul Democrat a anunțat anterior că nu va avea un candidat la alegerile locale din 20 mai și că este disponibil să susțină un candidat unic al partidelor pro-europene. De cealaltă parte, PAS, Platforma DA și PL au refuzat să negocieze pentru desemnarea unui candidat comun.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!