/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

PDM va susține candidatura lui Năstase? Gamurari: „Lăsăm portița deschisă”

missing
29 martie 2018, ora 14:53

Întrebat dacă PDM este gata să îl susțină pe Năstase, purtătorul de cuvânt al democraților ne-a informat că acest lucru nu s-a discutat încă la partid.

Eu cred că în viitorul apropiat PD își va expune poziția. Pe parcursul acestor săptămâni, de când am făcut declarația, am vrut de fiecare dată să fie un dialog între partidele pro-europene. Cred că în viitorul apropiat va fi o poziție clară”, a menționat Vitalie Gamurari, contactat de TV8.

Menționăm că Maia Sandu a anunțat că PAS îl va susține pe Andrei Năstase la alegerile locale din 20 mai și a făcut un apel către forțele pro-europene de a susține candidatul Platformei DA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram