Mihai Moldovanu nu recunoaște demisia sa, acesta a precizat pentru TV8 că în prezent se află în concediu medical și cum se însănătoșește va reveni la muncă.

Moldovanu a spus că despre demisia sa a aflat din presă și nici nu a fost invitat să discute despre acest fapt la primărie. „Cred că Silvia Radu își iese din minți, văzând că nu-i iese nimic cu reformele la primărie, dezastrul care este la primărie, toate eliberările astea ilegale din funcție și a decis să mă demită și pe mine pentru că atunci când mi-a solicitat să eliberez locul pentru altcineva, eu am refuzat și iată astăzi a apărut o dispoziție vădit ilegală. Dacă chiar și din text cu greșeli, cu trimiteri la unele norme legale care nu au legătură cu această demisie, și a semnat-o și a plasat-o pe facebook. Dumneaei așa comunică cu subalternii prin facebook. Pentru mine ea nu este angajatorul meu și eu nu recunosc această dispoziție, am să o atac în judecată. După ce ies din concediul medical voi reveni la serviciu, indiferent dacă este această dispoziție sau nu este”, a declarat Mihai Moldovanu, pentru TV8.

El a mai precizat că aflându-se în concediu medical, Radu nu avea dreptul să emită această dispoziție. Potrivit lui, prima instanță o va anula.

Menționăm că, Silvia Radu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj prin care a informat că a semnat o dispoziție prin care l-a eliberat din funcție pe șeful direcției Sănătate Mihai Moldovanu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!