/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Socialistul Ceban, despre demiterea lui Moldovanu: Cetățeanul se va restabili prin judecată

missing
29 martie 2018, ora 13:41

Totul este bine și frumos, dacă nu ar fi de ochii lumii. Conform legii acest cetățean trebuia preavizat, cu două luni înainte. Noi cerem eliberarea sa din funcție de aproape doi ani în permanență, cu toate argumentele invocate. Deci se putea de prin luna februarie preavizat, mai ales că am decis reorganizarea direcției sănătate. La 7 februarie s-a decis lichidarea direcției Sănătate prin absorbție. Din informațiile pe care le dețin preavizarea nu a fost făcută. Deci, cetățeanul lejer se restabilește prin instanța de judecată, iar despăgubirile le vor suporta Chișinăuienii”, a scris Ceban pe pagina sa de facebook.

Menționăm că, joi, Silvia Radu a informat printr-o postare pe facebook că a semnat dispoziția de eliberare din funcție a șefului direcției de Sănătate Mihai Moldovanu. Cel din urmă a declarat pentru TV8 că nu recunoaște decizia dată, a aflat despre demiterea sa din presă și va ataca dispoziția în instanță.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram