Ion Ceban candidatul PSRM la funcția de primar general al Chișinăului susține că demisia lui Moldovanu este de ochii lumii, iar cetățeanul se va restabili în funcție prin judecată.

Totul este bine și frumos, dacă nu ar fi de ochii lumii. Conform legii acest cetățean trebuia preavizat, cu două luni înainte. Noi cerem eliberarea sa din funcție de aproape doi ani în permanență, cu toate argumentele invocate. Deci se putea de prin luna februarie preavizat, mai ales că am decis reorganizarea direcției sănătate. La 7 februarie s-a decis lichidarea direcției Sănătate prin absorbție. Din informațiile pe care le dețin preavizarea nu a fost făcută. Deci, cetățeanul lejer se restabilește prin instanța de judecată, iar despăgubirile le vor suporta Chișinăuienii”, a scris Ceban pe pagina sa de facebook.

Menționăm că, joi, Silvia Radu a informat printr-o postare pe facebook că a semnat dispoziția de eliberare din funcție a șefului direcției de Sănătate Mihai Moldovanu. Cel din urmă a declarat pentru TV8 că nu recunoaște decizia dată, a aflat despre demiterea sa din presă și va ataca dispoziția în instanță.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!