Război în Ucraina, ziua 171: Cinci morți în bombardamentul de la Donețk. Apelul autorităților din Energodar

politic

Dondiuc susține că Radu l-a demis ilegal: Nu am încheiat contractul de muncă cu Primăria

30 martie 2018, ora 15:15
Distribuie:

„Eu cred că această demitere a fost ilegală, fiindcă eu mă aflu în concediu anual, în legătură cu necesitatea susținerii tezei. Contractul individual de muncă eu nu l-am încheiat cu Primăria, dar cu Direcția Sănătății. Cu cine am contract de muncă, acela mă poate demite”, a menționat Dondiuc, contactat telefonic de TV8.

Deși Silvia Radu susține că eliberarea din funcție este condiționată de controlul slab asupra activităților subdiviziunilor spitalului, Dondiuc spune că până acum nu a avut nici o sancțiune disciplinară, iar activitatea i-a fost analizată anterior, inclusiv de minister, fiind calificată drept una bună: „Lucrurile pe care s-a bazat doamna Radu sunt în baza declarațiilor unor persoane nemulțumite care au avut încălcări în cadrul activității spitalului și am fost obligați sau să le dăm sancționări disciplinare sau chiar să le demitem”.

Directorul Spitalului Nr.1 regretă decizia luată de Silvia Radu și susține că se va consulta cu juriștii pentru a examina partea legală a demiterii: „Văd niște lucruri tendențioase. Îmi rămâne să regret că doamna Radu în loc să respecte legea și mai ales că vrea în continuare, probabil, să activeze în Primărie, o începe cam nu cum trebuie”.

Menționăm că, joi, Silvia Radu l-a eliberat din funcție și pe șeful direcției de Sănătate Mihai Moldovanu. Cel din urmă a declarat pentru TV8 că nu recunoaște decizia dată și va ataca dispoziția în instanță.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram