Război în Ucraina, ziua 172. Zelenski: Orice soldat rus care trage în centrala Zaporojie va deveni o „țintă specială”

politic

13 eurodeputați vin la Chișinău marți, 3 aprilie. Vor evalua cum a utilizat Moldova banii oferiți de UE

01 aprilie 2018, ora 20:39
Distribuie:

De asemenea, în perioada 2-5 aprilie 2018, coraportorii Comisiei de monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Egidijus Vareikis și Maryvonne Blondin vor efectua o vizită în Republica Moldova.

Scopul vizitei este de a evalua gradul de onorare a obligațiilor și angajamentelor asumate de Republica Moldova față de Consiliul Europei. Oficialii se vor documenta cu privire la evoluțiile politice din Republica Moldova, pregătirea alegerilor parlamentare și modificările legislative referitoare la democrație, statul de drept și drepturile omului.

Oficialii europeni vor avea întrevederi cu Președintele Parlamentului Andrian Candu, președinții comisiilor permanente și ai fracțiunilor parlamentare. Agenda vizitei mai include discuții la Guvern, președinție, CNA, CEC, BNM, CCA, Procuratura generală, Curtea Constituțională, cu societatea civilă și reprezentanți ai partidelor extraparlamentare.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram