Potrivit unui nou sondaj de opinie, doar patru partide ar accede în Parlament dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri. Potrivit datelor, Partidul Socialiștilor se află din nou în topul preferințelor cetățenilor.

Potrivit datelor prezentate de Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova, în Parlament ar accede doar Partidul Socialiștilor, Partidul Acțiune și Solidaritate, Partidul Democrat și Platforma DA. Astfel, pentru socialiști și-ar da votul 36,9% din respondenți, pentru PAS – 14,1%, PD – 7,8%, iar pentru Platforma DA – 6,5%.

În același timp, 20% dintre respondenți nu știu încă pentru cine și-ar oferi votul, iar aproape 7% nu ar participa la alegeri.

Sondajul a fost realizat în perioada 15-28 martie 2018, pe un eşantion de 1197 respondenţi, cu o eroare maximală de +/- 3,0%.

Potrivit unui alt sondaj realizat de Internation Republica Institute și prezentat acum câteva zile, în Parlament ar accede doar PSRM, PAS și PDM.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!