/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un deputat român cere reabilitarea urgentă a infrastructurii rutiere de la punctul vamal Albița

missing
03 aprilie 2018, ora 14:26

„Așa cum constată sutele de mii de cetățeni români sau străini care traversează actuala frontieră în punctul vamal Albița, infrastructura rutieră este într-o stare avansată de degradare. Pozele făcute zilele trecute la fața locului, confirmă gradul de degradare a învelișului asfaltic și existența unui număr mare de gropi/cratere formate de mult timp. Presa de pe ambele maluri ale Prutului a scris nu o singură dată despre faptul că starea avansată de degradare a infrastructurii rutiere din punctul vamal Albița prejudiciază grav imaginea României ca poartă de intrare în spațiul terestru al Uniunii Europene și al NATO. Există multiple cazuri de reclamații din partea conducătorilor auto nemulțumiți de starea drumului plin de gropi și cratere,” a menționat Codreanu.

Deputatul i-a solicitat premierului român informații cu privire la o posibilă intenție a autorităților de la București privind reabilitarea în regim de urgență a infrastructurii rutiere în punctul vama respectivă.

În cazul unui răspuns pozitiv, deputatul a mai dorit să știe și care sunt fondurile bugetare necesare, termenele limită pentru inițierea și, respectiv, pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere în punctul vamal Albița, în condițiile în care traficul mijloacelor de transport prin acest punct vamal să nu fie afectat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram