/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Andrei Năstase a depus actele pentru a se înregistra în cursa electorală pentru funcția de primar al Chișinăului

04 aprilie 2018, ora 13:25

„Sunt sprijinit de coaliția partidelor democratice și pro-europene și de exponenții societății civile. Mă voi bate pentru victoria din primul tur. Contez pe locuitorii din Chișinău și suburbii, dar și pe oamenii de bună credință. Candidez pentru că mă interesează reformele profunde”, a spus Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a mai menționat că va face o campanie electorală curată și nu va proceda la fel ca și oponenții săi. Cât privește resursele financiare ce urmează a fi utilizate în campanie, Andrei Năstase a declarat că totul va fi transparent și orice cetățean va putea analiza sumele cheltuite.

Menționăm că, azi au mai depus actele la CEC și Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal, dar și Vasile Costiuc, candidatul partidului Democrația Acasă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram