/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Munteanu și Costiuc au depus actele pentru a fi înregistrați în calitate de candidați la funcția de primar al Chișinăului

missing
04 aprilie 2018, ora 09:30

UPDATE 9:29. „Vreau să comunic locuitorilor municipiului Chișinău că binomul Plahotniuc-Dodon a capturat întreaga republica Moldova, iar planul lor este ca să captureze și Chișinăul. Consider că pot să opresc acest binom în calea lor de a uzurpa și a captura puterea și în Chișinău. Orășenii merită mai mult, trebuie să facem din Chișinău un oraș cu adevărat european. Venim să construim, nu să cârpim”, a declarat Munteanu după ce a depus actele la consiliul electoral.

Ambii candidați vor afla în decurs de 7 zile dacă au fost înregistrați sau nu.

UPDATE 9:20. Și Vasile Costiuc, candidatul din partea partidului Democrația Acasă, a prezentat actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău pentru a fi înregistrat în cursa electorală pentru fotoliul de primar al Chișinăului.

Menționăm că, până în acest moment și-au anunțat intenția de a candidat pentru alegerile locale din Chișinău: Andrei Năstase, Platforma DA, Valeriu Munteanu, partidul Liberal, Ion Ceban, partidul Socialiștilor, Vasile Costiuc, partidul Democrația Acasă, Reghina Apostolova, Partidului Șor și Sergiu Tofilat, candidat independent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram