Miercuri, 4 aprilie, Valeriu Munteanu depune setul de acte pentru a fi înregistrat în calitate de candidat din partea Partidului Liberal, pentru funcția de Primar General al Municipiului Chișinău la alegerile locale noi din 20 mai 2018.

UPDATE 9:29. „Vreau să comunic locuitorilor municipiului Chișinău că binomul Plahotniuc-Dodon a capturat întreaga republica Moldova, iar planul lor este ca să captureze și Chișinăul. Consider că pot să opresc acest binom în calea lor de a uzurpa și a captura puterea și în Chișinău. Orășenii merită mai mult, trebuie să facem din Chișinău un oraș cu adevărat european. Venim să construim, nu să cârpim”, a declarat Munteanu după ce a depus actele la consiliul electoral.

Ambii candidați vor afla în decurs de 7 zile dacă au fost înregistrați sau nu.

UPDATE 9:20. Și Vasile Costiuc, candidatul din partea partidului Democrația Acasă, a prezentat actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău pentru a fi înregistrat în cursa electorală pentru fotoliul de primar al Chișinăului.

Menționăm că, până în acest moment și-au anunțat intenția de a candidat pentru alegerile locale din Chișinău: Andrei Năstase, Platforma DA, Valeriu Munteanu, partidul Liberal, Ion Ceban, partidul Socialiștilor, Vasile Costiuc, partidul Democrația Acasă, Reghina Apostolova, Partidului Șor și Sergiu Tofilat, candidat independent.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!