Arina Spătaru, șefa organizației teritoriale Bălți a Platformei Demnitate și Adevăr este candidatul partidului la funcția de primar al municipiului Bălți.

„Este un foarte bun activist civic. S-a manifestat de-a lungul timpului și cred că bălțenii au simțit acest lucru”, a menționat Andrei Năstase.

Arina Spătaru a menționat că orașul Bălți are nevoie de reforme profunde spre beneficiul fiecărui locuitor al acestei urbe multietnice și multiculturale: „Având experiență managerială de la vârsta de 18 ani, știu ce am de făcut ca orașul să prospere, dar în primul rând e nevoie de a pune în ordine lucrurile de la primărie” .

Alegerile locale din municipiul Bălți vor avea loc pe 20 mai, asta după ce Renato Usatîi a demisionat din funcția de primar.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!