/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Ambuteiaje pascale în Chișinău. Semafoarele defecte și aglomerație din cauza sărbătorilor

06 aprilie 2018, ora 19:47

Conducătorii auto, blocați în ambuteiaje, acuza autoritățile ca nu fluidizează traficul în intersecții și nu repară semafoarele defecte. În plus, drumurile numai gropi complică și mai mult circulația.

„- Foarte dificil, drumurile sunt stricate și nu este ok.
– Cam cât timp stați în ambuteiaj?
– 45 de minute deja.
– Ați stat deja?
– Da am stat și urmează la vale încă să mai stau atât. E urât, e urât că nu este regulă.”

„- Extraordinar de greu, parcă au apărut încă tot atâtea mașini cât erau până acum în oraș. Dar, semafoarele lucrează?
– Nu toate. Am observat că unele nu lucrează, sunt pe galben permanent.”

„- Rău se circulă, aglomerația este mare. Mașini sunt multe, drumuri rele, asta e. Uitați-vă ce se face aici, este frumos? Nu este frumos și aici este centrul orașului asta este fața capitalei noastre.”

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, se circulă anevoios nu din cauza semafoarelor, ci din cauza numărului mare de mașini. „Noi înregistrăm flux majorat de transport, o circulație mai aglomerată este începând cu orele 17.30 de minute, inspectorii de patrulare deja sunt amplasați în intersecțiile cele mai problematice,” susține Petru Apostol, șeful serviciului „INFOTRAFIC”

Acum două zile, un cetățean a fost surprins într-o intersecție aglomerată din sectorul Botanica în momentul în care dirija circulația în locul agenților de circulație. În acea intersecție de asemenea era defectat semaforul.

„Bravo. Dacă poliția nu se descurcă, ne descurcăm singuri.”

Contactați de TV8, cei de la Întreprinderea Municipală „Lumteh” nu ne-au putut explica din ce cauză nu funcționează unele semafoare, deoarece, șeful nu este la birou.

Reporter: Carolina Russu
Imagine: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram