/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Poliția îl căuta de șapte ani. Un moldovean bănuit de furt a fost reținut la frontieră

missing
07 aprilie 2018, ora 09:02

Bărbatul a fost depistat în zona de frontieră de poliția de Frontieră Briceni. Acesta nu avea acte asupra sa și și-a justificat prezența prin faptul că efectua lucrări agricole. El a fost însoțit la Sector pentru legitimare, unde s-a depistat că este căutat de șapte ani de poliției.

Inspectorii au stabilit că bărbatul este un cetățean moldovean de 44 de ani, locuitor al sat. Grimăncăuți.El figura în baza de date ca anunțat în căutare de către Inspectoratul de Poliție Ciocana, din anul 2011. S-a constatat că în această perioadă de timp bărbatul s-a ascuns de organul de urmărire penală și de instanța de judecată.

La scurt timp, persoana a fost preluată de poliție pentru cercetările ulterioare și luarea măsurilor ce se impun în privința acesteia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram