Marele concurs „Eurovision 2018” este tot mai aproape, iar reprezentanții Republicii Moldova își promovează la greu piesa „My Lucky Day” pe care urmează să o interpreteze pe scena de la Lisabona.

Recent, trupa DoReDos a oferit un interviu scurt pentru Eurovision în care răspund la scurte întrebări despre ce fac înainte de a evolua pe scenă, care sunt lucrurile fără de care nu pot trăi, dar și care sunt versurile lor preferate din piesa pe care urmează să o interpreteze la Eurovision.

În acest an 42 de ţări vor concura la Lisabona pentru trofeul celui mai important concurs muzical din Europa. Republica Moldova va concura la Eurovision Song Contest 2018 în cea de-a doua semifinală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!