/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Peste 70 de hectare de vegetație uscată au luat foc. Pompierii au intervenit în mai multe regiuni ale țării

missing
09 aprilie 2018, ora 16:38

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, incendii provocate de gunoi și vegetaţie aprinsă au izbucnit în Cimişlia, Ungheni, Cantemir, Cahul, dar și în municipiul Chişinău.

„Tot de acțiunile pompierilor a fost nevoie și la periferia orașului Ungheni, unde de flăcări erau cuprinse cinci hectare de teren, iar în satul Șipoteni, raionul Călărași oamenii au solicitat pompierii după ce arderea s-a extins pe o suprafață de peste 4 ha”, a menționat Liliana Pușcașu, ofițer de presă al IGSU.

Pompierii îndemnă oamenii să nu aprindă iarba uscată și gunoiul menajer, întrucât în condiții de umiditate redusă și vânt, focul se poate răspândi cu repeziciune. Totuși, în caz de situații de risc, sunați la 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram