Un automobil a fost cuprins de flăcări în aceasta după-amiază pe traseul Leușeni – Chișinău, în apropierea localității Condriță. Incendiul ar fi izbucnit de la motor. Nimeni nu a avut de suferit.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pompierii au fost alertați în jurul orei 12:00, iar din imagini video postate pe internet de un trecător se vede că flăcările au cuprins capota maşinii.

„La fața locului a fost îndreptat un echipaj. Ajunși, pompierii au stabilit că o mașină de model Hyundai este cuprinsă de flăcări. Către orele 12 și 20 de minute, incendiul a fost localizat. Victime nu au fost raportate”, a menționat Liliana Pușcașu, ofițer de presă al IGSU.

Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!