/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Silvia Radu va candida la alegerile locale din Chișinău. Începe să strângă semnături

10 aprilie 2018, ora 10:49

„Spre deosebire de candidații politici, care pot candida fără semnăturile cetățenilor, ca independent va trebui sa strâng semnături. Începând de mâine, împreună cu câțiva oameni dragi, care mi-au fost alături și în campania electorala trecută, voi demara acest proces de strângere a semnăturilor”, a scris Silvia Radu.

Primărița interimară a Capitalei a precizat că în fiecare zi, după programul de lucru, între orele 18:00-20:00, va fi la unul din corturile amenajate pentru strângerea semnăturilor. „Voi publica zilnic amplasamentul cortului unde voi merge, vreau să ajung în fiecare sector, în cât mai multe locuri, în limita timpului care îmi rămâne”, a precizat Radu.

Amintim că până în acest moment au depus actele pentru a fi înregistrați în calitate de candidați la funcția de primar al Chișinăului: Andrei Năstase, Platforma DA, Valeriu Munteanu, partidul Liberal, Vasile Costiuc, partidul Democrația Acasă, Reghina Apostolova, Partidului Șor. De asemnea, și-au anunțat intenția de a candida Ion Ceban, partidul Socialiștilor, Sergiu Tofilat și Maia Laguta în calitate de candidați independenți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram