/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO. FOTO 18+/ Accident cu trei morți la Fălești. Un motociclist a fost proiectat într-un scaun de pe marginea drumului

11 aprilie 2018, ora 19:17

Motocicleta, condusă de un tânăr din Bălți, se deplasa cu viteză excesivă. „În urma impactului, conducătorul motocicletei un tânăr în vârstă de 26 de ani, dar și pasagera acestuia o tânăra de 19 ani au decedat la fața locului. Ambii sunt locuitori ai municipiului Bălți. Totodată, a fost accidentat și un bărbat în vârstă de 77 de ani care se afla pe marginea carosabilului. Conducătorul microbuzului nu se afla în stare de ebrietate și este din satul Răuțel,” susține Jana Molceanov.

Oamenii din sat sunt îngroziți de cele întâmplate și spun că de vină ar fi șoferul decedat al motocicletei care pur și simplu „zbura” pe traseu.

„Eu mă duceam la cimitir și când mă duceam deja accidentul era și erau două trupuri. A fost tare mare…ziceau că patru oameni erau morți, dar deja am auzit că o persoană este în reanimație tare bolnavă. Poate a da domnul și a scăpa, dar zice că nu are de unde.”

„A murit un om de 77 de ani care a lucrat la cimitir cu soția lui, au fost la mormânt și, ducându-se acasă pe trotuar, surorii lui i sa rupt piciorul, dar el a decedat. Auzeam cum motocicleta mergea, dupa motor eu am înțeles că ea merge la viteza maximă.”

Poliția nu a anunțat care dintre șoferi se face vinovat de producerea accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram