Accident tragic în satul Răuțel, raionul Fălești. Trei persoane au murit, iar alte trei au ajuns la spital după ce o motocicletă, care circulă cu viteză, a intrat într-un microbuz, după care a fost proiectată într-un gard, lângă care erau mai multe persoane. Accidentul a avut loc în jurul orei 17:40 în satul Răuțel din raionul Fălești. Informația a fost confirmată pentru TV8 de Jana Molceanov, ofițer de presă din cadrul Inspectoratului de Poliție Fălești.

Motocicleta, condusă de un tânăr din Bălți, se deplasa cu viteză excesivă. „În urma impactului, conducătorul motocicletei un tânăr în vârstă de 26 de ani, dar și pasagera acestuia o tânăra de 19 ani au decedat la fața locului. Ambii sunt locuitori ai municipiului Bălți. Totodată, a fost accidentat și un bărbat în vârstă de 77 de ani care se afla pe marginea carosabilului. Conducătorul microbuzului nu se afla în stare de ebrietate și este din satul Răuțel,” susține Jana Molceanov.

Oamenii din sat sunt îngroziți de cele întâmplate și spun că de vină ar fi șoferul decedat al motocicletei care pur și simplu „zbura” pe traseu.

„Eu mă duceam la cimitir și când mă duceam deja accidentul era și erau două trupuri. A fost tare mare…ziceau că patru oameni erau morți, dar deja am auzit că o persoană este în reanimație tare bolnavă. Poate a da domnul și a scăpa, dar zice că nu are de unde.”

„A murit un om de 77 de ani care a lucrat la cimitir cu soția lui, au fost la mormânt și, ducându-se acasă pe trotuar, surorii lui i sa rupt piciorul, dar el a decedat. Auzeam cum motocicleta mergea, dupa motor eu am înțeles că ea merge la viteza maximă.”

Poliția nu a anunțat care dintre șoferi se face vinovat de producerea accidentului.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!