/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un Chevrolet s-a ciocnit cu un echipaj de poliție în centrul Capitalei. Martorii spun că vinovați se fac polițiștii

missing
13 aprilie 2018, ora 17:09

Potrivit martorilor, de vină ar fi șoferul mașinii poliției, care a pornit fără a se asigura și fără a porni girofarul. Ei mai spun că celălalt autoturism circula regulamentar și nu a putut evita impactul: „Poliția fără girofar s-a pornit. El a dat un singur semnal când s-a pornit de pe loc. El a ieșit, dar omul cu mașina dată, el nu putea să frâneze, nu putea să facă nimic”.

„- Ei mergeau la verde. – Și mașina poliției i-a lovit? – Ei au dreptate. Da. Poliția este de vină”, spune un alt martor.

Pe de alta parte, serviciul de presă al Poliției Capitalei susține că mașina poliției se afla în serviciu și avea girofarul pornit. Cei doi șoferi implicați în accident s-au deplasat la Serviciul „Accidente Rutiere”, pentru a depune declarații.

„Automobilul de model Skoda Rapid era cu girofarul inclus. Dar indiferent, toate serviciile specializate, mă refer la poliție, pompieri, salvare, chiar dacă automobilele sunt cu girofarul inclus, oricum trebuie să ne asigurăm pentru a vedea dacă ceilalți participanți la trafic ne acordă prioritate și ne permit să trecem”, susține Natalia Stati, ofițer de presă, direcție de poliție a municipiului Chișinău.

Șoferul care va fi găsit vinovat riscă șase puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram