/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Pompierii, la datorie de Paștele Blajinilor: Atenție la lumânări și candele

missing
14 aprilie 2018, ora 11:07

Angajații IGSU vor monitoriza starea antiincendiară de Blajini și vor acționa la lichidarea situațiilor excepționale. În prejma cimitirului Sfântul Lazăr din municipiul Chișinău, pe parcursul perioadei indicate o autospecială de intervențieva fi gata să intervină în caz de incendii.

Mai mult, grupe mobile formate din angajații Inspectoratului vor fi prezente în prejma cimitirelor din țară pentru a preveni situațiile de risc.

Pompierii îndeamnă oamenii să evite aprinderea vegetației uscate, care poate provoca focare de proporții. Tot pentru a exclude situațiile excepționale, salvatorii recomandă persoanelor să mânuiască cu grijă lumânările și candelele aprinse. Mai mult, nu este indicată lăsarea acestora fără supraveghere.

În caz de situații de risc, oamenii pot apela pentru ajutor la numărul unic de urgență 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram