Bere specială în onoarea nunţii prinţului Harry cu Meghan Markle

16 aprilie 2018, ora 13:19

Berea „Harry & Meghan’s Windsor Knot” a fost creată dându-i pint-ului tradiţional britanic un accent american, în onoarea nunţii cuplului, care va avea loc Castelul Windsor, pe data de 19 mai.

„Realizată aici, la Windsor, în umbra Castelului, folosind ingrediente locale, această bere se bucură de o atractivitate fantastică”, a declarat Will Calvert, unul dintre directorii fabricii de bere Windsor and Eton.

Potrivit acestuia, în compoziţia acestei beri pale ale regăsim orez cultivat la ferma regală din Windsor (amintind de originile prinţului Harry) şi hamei de pe coasta de vest a Americii, reflectând originile lui Meghan.

Berea se vrea o continuare a „Windsor Knot”, o bere fabricată de Windsor & Eton Brewery în 2011 pentru a marca nunta Prinţului William, fratele mai mare al lui Harry, cu Kate Middleton. Deşi urma să fie comercializată doar câteva luni, această bere s-a dovedit atât de populară, încât producătorii au decis să o comercializeze în continuare.

Oraşul Windsor are o istorie asociată de secole cu regalitatea, iar castelul său – cel mai vechi şi cel mai mare castel locuit din lume – a fost reşedinţa regilor britanici de aproape 1.000 de ani. Nu în ultimul rând, în apropiere de Windsor, Harry şi fratele său William au studiat la exclusivistul Eton College, aflat pe malul opus al Tamisei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram