/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Năstase, iritat de știrile false. Spune că trăiește din economii

missing
18 aprilie 2018, ora 17:34

„Să meargă să vadă de unde am primit eu cei 84 de ari. De la bunicul meu Ion. Se tem de mine ca dracul de tămâie”, a menționat Năstase.

Andrei Năstase spune că își asigură existența din banii pe care i-a agonisit până în 2015, din activitatea de avocat. Iar ca să-i ajungă, anul trecut și-a vândut Mercedes-ul cu 700 de mii de lei: „Nevasta mea are un salariu, copiii au niște indemnizații, iar eu am fost nevoit să-mi vând una dintre mașini”.

Năstase i-a îndemnat pe candidații pro-europeni să-l susțină în cursa pentru fotoliul de primar general, fără a menționa cui mai exact i se adresează.

„Eu îi îndemn pe toți candidații fără șanse, să facă îndemnul necesar așa cum a chemat și doamna Sandu, să se retragă din această cursă”, a declarat liderul Platformei DA.

Până în prezent, doar PAS și PLDM au anunțat că-l susțin pe Andrei Năstase în cursa pentru fotoliul de primar. Alegerile locale din capitală, dar și de la Bălți, vor avea loc pe 20 mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram