/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ S-a inspirat de la Silvia Radu? Candidatul Platformei DA a adus 300 de ghivece cu flori în fața primăriei din Bălți

missing
18 aprilie 2018, ora 14:24

„Într-o dimineață frumoasă și luminoasă am decis să fac o surpriză tuturor celor care trec prin preajma primăriei. Chiar la sărbători plimbându-mă am observat că răzoarele primăriei sunt pustii, iar această pustietate mi-a provocat tristețe”, menționează Arina Spătaru.

Candidatul Platformei DA urmează să planteze florile în răzoare doar după ce va primi permisiunea primarului interimar de la Bălți.

Menționăm că acum câteva zile în scuarul Catedralei putea fi admirat un covor de flori vii, „dar” din bani publici, făcut chișinăuienilor de către Silvia Radu. Covorul de flori ne-a costat aproape două milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram