/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Amendă de șase mii de lei. ANTA verifică mașinile de mare tonaj care trec prin Bulboaca

19 aprilie 2018, ora 18:58

Până în prezent, inspectorii ANTA au întocmit trei procese-verbale și au aplicat amenzi conducătorilor auto care nu respectă indicatoarele rutiere, amplasate la intrarea în localitate. Cea mai mare amendă, aplicată pentru depășirea greutății masei totale, este de șase mii de lei. De asemenea, inspectorii avertizează șoferii camioanelor de mare tonaj să circule pe drumul de ocolire a satului Bulboaca.

Acum două zile, ministrul Economiei și Infrastructurii a inspectat drumul principal din localitatea Bulboaca, pentru a analiza circumstanțele și a soluționa problema locuitorilor, care se plâng că mașinile de mare tonaj circulă prin localitate, iar din această cauză apar fisuri pe pereții caselor. Chiril Gaburici a dat indicații responsabililor de la ANTA să monitorizeze traficul rutier în următoarea perioadă și să aplice amenzi conducătorilor auto care nu respectă indicatoarele rutiere. De asemenea, ministrul a solicitat să fie efectuat controlul greutății pe axă, pentru a nu permite accesul în localitate a camioanelor care depășesc greutatea de 12 tone

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram